Asiantunteva henkilöarviointi yrityksellesi

Rekrytointi on vaativa päätöksentekoprosessi, jolla on merkittäviä kerrannaisvaikutuksia yrityksen koko toiminnan kannalta.

Psykologitoimisto East Talent Oy:n tarjoaa asiantuntevaa henkilöarviointia Imatran ja Lappeenrannan alueilla. Henkilöarviointia voidaan käyttää rekrytointitilanteessa hakijan soveltuvuuden arvioimiseksi tai organisaation muutostilanteessa organisaation sisäisen potentiaalin kartoittamiseksi. Se auttaa organisaatiota päätöksenteossa ja helpottaa esimiestä valitun henkilön perehdytyksessä ja ohjaamisessa.

Henkilöarvioinnin toteuttaa sertifioitu ja kokenut psykologi

Henkilöarviointi on kokemusta vaativaa asiantuntijatyötä. Yrityksessämme henkilöarvioinnista vastaa aina sertifioitu ja kokenut psykologi. Noudatamme toiminnassamme Suomen Psykologiliiton suosituksia hyvästä henkilöarviointikäytännöstä.

Käytämme arviointiprosessissa päteviä ja monipuolisia psykologisia menetelmiä saadaksemme luotettavan ja monipuolisen kuvan arvioitavasta henkilöstä. Kaikki henkilöarviointituotteemme sisältävät täyden takuun. Jos yrityksesi kaipaa luotettavaa ja asiantuntevaa henkilöarviointia, ota yhteyttä!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

East Talent Oy
Kauppakatu 32
53100 LAPPEENRANTA

Y-tunnus: 2086815-7
Puh: +358505953442

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

East Talent Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.