Business coaching – kehity johtajana

Psykologitoimisto East Talent Oy tarjoaa asiantuntevaa business coachingia Imatran ja Lappeenrannan alueilla. Business coachingilla on saatu hyviä tuloksia oman johtajuuden kehittämisen ja työimuun kytkeytymisen tukivälineenä. Valmennus auttaa johtajia parantamaan suoriutumistaan haastavassa toimintaympäristössä.

Löydä potentiaalisi ja saavuta tavoitteesi

Lähestymistapamme valmennukseen perustuu psykologiseen asiantuntemukseemme. Business coaching auttaa asiakasta kyseenalaistamaan ja muuttamaan rajoittavia uskomuksiaan ja sisäisiä esteitään sekä ottamaan käyttöönsä koko potentiaalinsa tavoitteidensa saavuttamiseksi.

Kartoita haasteet ja näe mahdollisuudet

Ohjaamme valmennettavaa näkemään laajemmin ja monipuolisemmin mahdollisuuksiaan, ja tutkimaan sitä, miten oma johtajuus ja toimintatavat ovat vuorovaikutuksessa niiden ympäristön haasteiden kanssa, joiden keskellä hän tällä hetkellä suunnistaa. Valmentajan kanssa teet omat kehittymistoiveesi todeksi!

Valmennukseen voidaan kytkeä monia kehittämisen työkaluja

Valmennusprosessi koostuu sarjasta valmennuskeskusteluja. Siihen voidaan tarvittaessa kytkeä erilaisia hallitsemiamme kehittämisen työkaluja kuten MBTI-profiili, psykologinen potentiaalikartoitus tai tietoisuustaitojen harjoittaminen.

Jos etsit asiantuntevaa business coachingia, ota yhteyttä nyt!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

East Talent Oy
Kauppakatu 32
53100 LAPPEENRANTA

Y-tunnus: 2086815-7
Puh: +358505953442

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

East Talent Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.